Projectes realitzats

Una selecció dels nostres treballs realitzats

Irene Amayuelas - Maquillatge professional

Tornem a renovar per tercera vegada el website d'Irene Amayuelas , web que vam crear al 2003 i que vam renovar al 2006 .

Aquest cop hem creat una pàgina web dinàmica en tots els aspectes , integrant un bloc programat per nosaltres ( tecnologia MoreThanWeb ) i creant un layout responsive , adaptat a mòbils , tablets i escriptori , respectant la filosofia mobile-first.

Hem apostat per un disseny molt senzill en tonalitats suaus i hem tingut en compte no sobrecarregar la pàgina d'informació per facilitar la lectura dels continguts.

Tots els continguts de la web són 100% gestionats per la propietària del website a través del nostre propi gestor de continguts ( Adminbox ) , permitint realitzar totes les tasques de gestió de la web tant des del seu portàtil com des del seu iPhone.

Cal destacar també que per al desenvolupament del format hem utilitzat per primera vegada la tecnologia Ruby + Sass + Compass , la qual ens ha facilitat moltíssim el desenvolupament i que hem consolidat per al desenvolupament dels pròxims projectes . Això ens ha permès desenvolupar i enllestir la web en poc més de 2 setmanes.

Visitar página web »

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari i mesurar el trànsit de la nostra web. Si continues navegant entenem que estàs d'acord amb l'ús de les cookies. Més informació >