Notícies de disseny web

Actualitat en el món del disseny, programació web, i Màrqueting Online.

Inauguració de la nostra nova pàgina web

Benvinguts! MoreThanWeb.es s'enorgulleix d'anunciar la inauguració de la seva nova pàgina web. Des de Barcelona, i oferint serveis de disseny web per a Barcelona, i per a tot el món.

 Inauguració de la nostra nova pàgina web

La pàgina està dividida, bàsicament, en dues parts importants:

  1. La pàgina d'inici, on expliquem, de forma resumida, alguns dels nostres serveis i treballs recents.
  2. El apartat de notícies, on anirem afegint interessants articles i notícies, relacionades amb el món del disseny web i Màrqueting online.

El nostre objectiu serà publicar notícies que puguin interessar tant a coneixedors del sector dels negocis a Internet com a gent que s'estigui plantejant crear el seu negoci en línia o pàgina web en un futur pròxim.

Recorda que la nostra pàgina web és Responsive, i està optimitzada per a dispositius mòbils així que no oblidis visitar també des del teu!

Si tens algun suggeriment, o vols demanar pressupost per al teu projecte web, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!

Artículo siguiente »

Què és Responsive Web Design?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari i mesurar el trànsit de la nostra web. Si continues navegant entenem que estàs d'acord amb l'ús de les cookies. Més informació >