Sobre nosaltres

Informació sobre el nostre procés de treball i avantatges per al client

Qui som

Som un equip de programadors i dissenyadors que comptem amb entre 12 i 16 anys d'experiència professional en el desenvolupament de pàgines web per a Pimes i autònoms.

Som creatius, innovadors i perfeccionistes, dominem l'últimes tecnologies i tècniques de desenvolupament web per experimentar noves formes de comunicació i desenvolupar projectes de qualitat, que es distingeixin per sobre dels seus competidors. Dediquem molt temps a estar al dia perquè és el que ens va.

Podem desenvolupar qualsevol tipus de projecte, els nostres coneixements i la nostra capacitat de desenvolupament ens ho permeten. Explica'ns quina és la teva idea i aviat la tindràs en el núvol.

La nostra manera de treballar és molt flexible, ens adaptem i t'assessorem segons les teves necessitats, utilitzant un llenguatge molt proper per entendre'ns fàcilment.

Ens impliquem al màxim en cada projecte, analitzant i extraient els punts forts per tal de treure-li màxim rendiment segons el tipus de projecte.

Com treballem

Aquestes són les fases de desenvolupament d'un projecte realitzat a mida:

 • La idea del projecte
  Se'ns presenta la idea del projecte juntament amb un esquema , estructura o una altra informació .
 • Anàlisi i assessorament
  Fem un estudi per delimitar l'estructura final del projecte i redactem el pressupost .
 • Disseny i comunicació visual
  Dissenyem les propostes gràfiques així com els elements de comunicació que ha de tenir la web .
 • Estils i maquetació
  Construïm la maqueta de l'estructura principal que tindran les pàgines sobre la base del disseny gràfic acordat i el vam presentar des d'un servidor de proves .
 • Desenvolupament del gestor de continguts ( Backend )
  Si cal un gestor de continguts , el desenvolupem adaptant-lo als requeriments del projecte .
 • Programació de la pàgina ( Frontend )
  Maquetem i programem cadascuna de les seccions de la pàgina per dotar-les de la seva funcionalitat .
 • Test de funcionament
  Realitzem conjuntament les proves necessàries per tal de garantir el correcte funcionament del projecte .
 • Posada en marxa
  Un cop el projecte està acabat es penja en domini definitiu i es dóna d'alta en cercadors i altres serveis web .

Tecnologies

Per desenvolupar els nostres projectes utilitzem les tecnologies més estàndards i eficaços per al desenvolupament web , de codi obert i sota llicències GPL i GNU . A més desenvolupem segons les especificacions de la W3C.

 • HTML 5 - Creem estructures de dades semàntiques perquè els cercadors "entenguin " que hi ha a cada pàgina i aquestes siguin dotades de major rellevància.
 • CSS 3 - Definim l'aspecte visual de les pàgines i creem efectes visuals cridaners amb la interacció de l' usuari.
 • Responsive - Fem que la pàgina web s'adapti de manera diferent per a cada un dels dispositius on es visualitzi: ordinador, tablet i mòbil.
 • Javascript / Jquery - Llenguatge de programació que fem servir per millorar la manera en com l'usuari interactua amb la interfície de la pàgina web.
 • PHP - Llenguatge de programació que utilitzem quan hem de processar informació i guardar-la (o llegir) a la base de dades, entre d'altres coses.
 • MySQL - Servei de base de dades, utilitzat per emmagatzemar i organitzar tota la informació que pot ser gestionada pels nostres clients.
 • Apache - Servidor web amb el qual es comunica el navegador cada vegada que s'obre una pàgina web. El configurem per optimitzar el rendiment de la pàgina.
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari i mesurar el trànsit de la nostra web. Si continues navegant entenem que estàs d'acord amb l'ús de les cookies. Més informació >